A HapPy NeW YeAr!!!!

Ahh nu var julen överstökad o nu är det de sista timmarna( eller lite mer) kvar på 2007...  ville bara önska alla ett
GOTT NYTT ÅR!

Har inte riktigt bestämt mig va nyårslöftet ska va, men jag menar det finns ju alltid nått man kan ta!
Undra vem som kom på det löftet egentligen, och vem vet  om ens han höll det=P

image24


Whihiiii

Imorgon, Imorgoooon jag älskar imoooorgoooon!!!
Japp vad behöver man säga, alla vet vid det här laget vad som väntar oss!! Juuuuulafton;) Är precis färdig med att ha bakat en liten tårta till mamsen imorgon... och så gjorde vi lite knäck och lyssnade på "Santa clause is comming to town"... jaa lite julkänsla har ja allt... wahh mys mys myyyyys på er alla där ute:)

Ha en god jul nu alle hopa:)

Pussar, kramar och presenter till alla;)

image23

Nu är det jul igen:D

Wahh julen närmar sig med stormsteg... var ute vid tunapark idag.. shoppade lite klappar med mamsen! Riktigt mysigt var det att gå runt och lyssna på alla jullåtar och se allt julpyssel.:)
( Det va en tomte där som gick runt typ helt ensam, tyckte lite synd om han, för han vart utkonkurerad av killen i shreck kostym som alla barnen ville ta foto med.)

Det är alltid samma sak vid den här årstiden, de finns överallt, sliter sig fram och knuffar en åt sidan, kollar surt på en när man hinner före dem till kassan,  trampar en på fötterna och mördar en med blicken!!!
Det är dem...... JULHANDLARNA!
Alla verkar få lite panik nu så här nån vecka innan jul...  Får ångestatttacker när de inte hittar vad de letar efter åt lilla Nisse, och får reda på att dockan som Lisa ville ha tyvärr är slutsåld.

Men julshoppingen vore inte sig lik utan dem:P

Byebye<3

image21

RSS 2.0