It´ll get you sooner or later!

Haha kollade på TV nyss.. o det va ett program om hur män nu måste leva upp till de nya skönhetsidealen!:P Tänka sig.. att de nu måste ha de nyaste kläderna och vältränade kroppar för att leva upp till folks förväntningar. Det är kanske på tiden att männen bryr sig om sitt utseende. Men att sminka sig kanske är att gå över gränsen. Eller?

Annars kan vi väl alla försöka vara glada med dt vi har? Men ja menar... det är svårt när gräset är så mkt grönare på andra sidan!;D

Idol 2009

Igår gick första avsnittet av Idol 2009! haha Ja blir alltid lika glad när det går.. tycker att det är roligt när dem hittar talanger som världen annars skulle gått miste om. Alltså har man ännu ett program att följa! Men ja måste säga att när man sitter hemma i tvsoffan och ser på alla auditions så har iaf jag lust att gå dit och visa vad man kan! Man kanske inte är nästa Celine Dion men skulle ändå vara roligt att veta vad de tycker.. inte nödvändigtvis för att gå vidare haha:D



Men men kanske 2010 är mitt år? Idol Eve.. klingar inte helt fel i mina öron! Tills dess får jag väl nöja mig med att sitta framför tv:n och skratta o gråta åt alla årets deltagare!

Knock You Down


JobbaJobbaJobba

De ringde idag från jobbet och undrade om ja kunde tänka mig att komma in och jobba på söndag.. Varför inte? haha Har tydligen blivit vikarie nu? hmm Men det är ju alltid trevligt att kunna tjäna lite extra pengar!


Funderar på att köpa denna MP3:



Kan man kolla på film och bilder på oxå!:D Va tycks?

RSS 2.0